Κάδοι Κομποστοποίησης - Aerobin 200, 400, 600

Όλοι πρέπει να διατηρούμε το προσωπικό μας περιβάλλον καθαρό και υγιές.Ο τρόπος που απαλλασσόμαστε από τα υπολείμματα της κουζίνας, τα απομεινάρια τροφών, το κομμένο γρασίδι και τα απορρίμματα του κήπου έχει σημασία. Μέχρι τώρα είχαμε μόνη επιλογή την εναπόθεση αυτών των υπολειμμάτων στα σκουπίδια ή την κομποστοποίησή τους.

Πολύς κόσμος επέλεγε να μην κομποστοποιεί λόγω των προβλημάτων με τα παράσιτα και τα κατοικίδια, με τις οσμές και την έλλειψη χρόνου για την τακτική συντήρηση του κομπόστ. Αυτό συνέβαινε μέχρι την επανάσταση του κάδου Aerobin.

Κατασκευασμένη από μια αυστραλιανή εταιρία, η νέα αυτή τεχνολογία προέκυψε ως αποτέλεσμα της ανησυχίας για τον κύκλο του άνθρακα στον πλανήτη Γη. Η μονάδα υποβλήθηκε σε δοκιμές και αποδείχθηκε ότι πετυχαίνει την υψηλότερη απόδοση στην κομποστοποίηση σε σύγκριση με κορυφαίες μονάδες κομποστοποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο, στο Κέντρο Περιβάλλοντος και Βιοτεχνολογίας, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Swinburne.

Με τον επαναστατικό κάδο Aerobin μπορείτε να συμβάλετε θετικά στο περιβάλλον με την αεριζόμενη κομποστοποίηση οικιακών απορριμμάτων και απορριμμάτων κήπου, αντί να πετάτε τα υπολείμματα τροφίμων και τα απορρίμματα του κήπου σας στο σκουπιδοτενεκέ και να προσθέτετε στα περιβαλλοντικά προβλήματα.Συμβάλλετε στην επανάσταση του Aerobin – απαλλαχθείτε από τα οικιακά απορρίμματα και τα απορρίμματα κήπου με απλό, καθαρό τρόπο και γίνετε φιλικοί προς το περιβάλλον.

Σχετικές Δημοσιεύσεις