Το ηλιακό Παγκάκι της Κω

Η εταιρία μας  προμηθεύεται και διαθέτει για το κοινωνικό σύνολο το πρώτο Ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής στην Ελλάδα  «το ηλιακό παγκάκι της Κω», δηλαδή έναν συνδυασμό ανατομικού παγκακιού και παραληλα εξοπλισμένο με σύγχρονες υποδομές ηλιακών συλλεκτών  που θα είναι δυνατό μέσω κατάλληλων διατάξεων να μπορούν να παρέχουν αναβαθμισμένη αισθητική στους χώρους τοποθέτησης τους, τέλεια εργονομική αίσθηση, απαλό βραδινό φωτισμό, δυνατότητα φόρτισης κινητών τηλεφώνων, παροχή ελεύθερης ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο Το παγκάκι αυτού του τύπου έχει την ικανότητα μετατροπής της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική καθώς και την αποθήκευσή της σε συγκεκριμένα συστήματα συσσωρευτών (μπαταρίες βαθειάς εκ φόρτισης). Ο αστικός εξοπλισμός αυτού του τύπου, είναι κατασκευασμένος από υλικά ανθεκτικά και αποτελεσματικά σε συνθήκες εξωτερικού χώρου αλλά ταυτόχρονα και άνετα στη χρήση τους χωρίς να προκαλούν δυσάρεστες συνθήκες κατά την ανάπαυση από τους χρήστες τους.

Είναι καταχωρημένη πατέντα βιομηχανικού σχεδίου στον οργανισμό βιομηχανικής ιδιοκτησίας καθώς και σε 33 άλλες χώρες

Φέρει πιστοποίηση κατά ISO 9001 & πιστοποίηση κατά CE

Ο Σκελετός είναι κατασκευασμένος από  INOX 316L marine, έχει φινίρισμα καθρέπτη ειδικής επίστρωσης και προσφέρεται ειδικά για Λιμένες - Αεροδρόμια- Σταθμούς επιβίβασης όπου έχουμε υψηλή αλατότητα και υγρασία.

Η Ξυλεία είναι Α΄ ποιότητας από ξύλο εισαγωγής  IROKO για αντοχή στα χρόνια χρήσης του

Δίνεται εγγύηση 15 έτη στον σκελετό INOX 316L marine  καθώς και στην ξυλεία του  IROKO αρκεί να γίνεται ετήσια συντήρηση του.

To  πρώτο ειδικά σχεδιασμένο Παγκάκι ανατομικού τύπου καθίσματος στην Ε.Ε. για χρήστες που αντιμετωπίζουν θέματα με την μέση τους

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Γενικά και εργονομικά κριτήρια  προσφερόμενου προϊόντος:

1. Το ύψος του καθίσματος: 43εκ               
Η κλίμακα ρύθμισης του ύψους ενός καθίσματος για τους ενήλικες, είναι 43 εκ., να εξυπηρετεί ένα σχετικά ικανό αριθμό ενηλίκων με τη διαφορά ότι οι μεγαλόσωμοι άνθρωποι θα χρειασθούν χώρο για τα εκτεινόμενα πόδια τους και δημιουργούν πρόβλημα έγερσής τους από αυτά.

2. Το βάθος του καθίσματος: 43εκ             
Η κλίμακα ρύθμισης του βάθους ενός καθίσματος για τους ενήλικες, είναι 43 εκ., το οποίο εξυπηρετεί κατά μέσο όρο το 90% των ανθρώπων έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα θρομβοφλεβίτιδας ή οσφυαλγίας, από τη χρήση του.

3. Κλίση πλάτης καθίσματος, εύρος από 18° – 40°.

4. Μήκος χωρίς τα φωτοβολταικά 1,80μ,

5. Συνολικό ύψος 0,80μ,

6. Βάση στήριξης INOX 316L marine

7. Φωτοβολταικά συστήματα :  Δύο φωτοβολταικά πάνελ μονοκρυσταλλικά 50watt  έκαστο. Συμμετρική τοποθέτηση,  καλύπτουν ανάγκες για φωτισμό στο κάτω μέρος καθώς και  2 παροχές φόρτισης κινητών τηλεφώνων ανά πλευρά .

8. Wifi – Hot Spot με πρόσβαση σε δίκτυα τεχνολογίας 4G/5G, με κάρτα SIM (δεν περιλαμβάνεται στο προϊόν)  ή τοποθέτηση repeater και δυνατότητα εξυπηρέτησης μέχρι έως και ταυτόχρονων 14 συνδέσεων (η κάρτα σύνδεσης SIM δεν συμπεριλαμβάνεται στην αξία).